Profil


Søren Johannsen Automobiler er et firma, som er meget konkurrencedygtig på prisen uden nogen måde at slække kvaliteten af vort arbejde hverken på klargøring og servicering af bilen før levering eller på vores værksted.

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

AutoMester Erhverv

Hvorfor vælge os som din foretrukne erhvervspartner?

Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker.

Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen.
De biler der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler.

Vi servicerer både personbiler, varebiler og mindre lastbiler op til 6 tons - inklusiv forsikringsskader og udskiftning af ruder.

Mange kunder har nemlig fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot serviceeftersynene overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Søren Johannsen Automobiler • Snedkervej 10 • 6270 Tønder • Tlf. 74 72 56 37 • Mobil 40 17 20 85 • Cvr. 17 19 70 02
bilinfo